Nu

Nu är et så att jag inte kommer kunna blogga eller logga in på sso ett tag. Min data ä jue sönder och jag fått lånat en annan och den ska jag lämna tillbaka idag ):
Bara lite info varför jag inte är inloggad elr bloggar c:

Info!

Hej alla! :D  Nu kommer lite info..

Min dator har gått sönder.. Ni undrar säker varför och jag ska berätta det för dig! Jag hade precis kommit in på starstable efter 2 timmar av försök att starta datorn ens. När jag väl kom in fick jag nätverksfel och då fick jag ett brutalt utbrott.. Slog på skärmen det hårdaste jag kunde och den spark och blev svart cx Och ja, så gick det med den xD Så ja lite infe om varför det inte kommit upp inlägg c:
 
//DADDEEEEEEEEEEELN XD

Kvällsprommis

 Kvällspromenad på Joey
 

Hej igen! :)

Nu har jag inte bloggat på länge och jag har saknat det!

Jag har inte haft tid, då jag tagit en paus från sso också♥ Och nu ska jag inte bara skylla på det jag har inte haft lusten heller. Men nu har jag kommit en liten bit till i spelet och börjar få upp "feelingen" igen :D Så nu kör vi igång:)
Jag har skapat en ny klubb som jag äger med Britney Pinknose (Britt) och Karin Diamondfall (Kakan/Karl) vid namn Nice Dragons c: Vill du gå med är det bara att posta mig :) 
 
Vi ses snart! ♥
//Daddeln c:
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se